Vi är Apelberg Krogar

När vi tänker på ett perfekt krogbesök ser vi framför oss en fullsatt och stimmig krog där alla är välkomna. Några pratar över ett glas vin, något annat sällskap beställer dessert efter varmrätten, och några andra kanske tar en snabb tarte flambeé och ett glas cava innan biobesöket.

Vi vill att våra krogar skall vara lättillgängliga under hela dagen. Vi skall också vara den naturliga mötespunkten för lunch, AW, middag eller kanske innan ni tar tåget vidare ut från Stockholm.

Vårt mål är att, antingen man tar en galopp eller väljer dyrare maträtten på menyn så skall man alltid känna sig nöjd och det skall alltid vara prisvärt.
Historien började faktiskt redan mitten av 90-talet när vi jobbade tillsammans första gången, och 1 Advent 1998 slog vi upp portarna för PYTTIRIAN. 2016 föddes PYTTIRIANS syster Bistro Rolf de Maré.

En stad och dess människor förändras alltid, därför får aldrig en krog sluta utvecklas. Men vår grund idé, och kärlek för mat, dryck och möten kommer alltid finnas kvar.

När du äter på någon av våra krogar, säg gärna till vad som var bra, och framför allt, om vi kan göra något bättre. Vi lyssnar och vi vill alltid bli bättre, så att vi kan utvecklas tillsammans med dig som besöker oss